rolex

Nostalgi - Blomst B - Frise dannet af tre enkelt fliser og tre hvide fliser

Denne dekoration er et eksempel på en meget enkel frise dannet ved en kombination af tre enkeltfliser (Nostalgi - Blomst B) og tre hvide fliser.
Variationer fås let ved at sammensætte enkeltfliser i andre kombinationer.
Enkeltfliser kan findes ved at klikke på punktet "Enkelte" i menuen under "Fliser og kakler".

Denne dekoration kaldet "Nostalgi" minder om det musselmalede. Frisen kan placeres i en større flisevæg, hvor de øvrige fliser kan være uden dekoration, eller der kan være suppleret med en enkelt-flisedekoration hist og her.

Da de hvide fliser ikke er nær så dyre som de dekorerede, kan man på denne måde opnå en personlig og elegant løsning til en fornuftig pris.

Dekorationen udføres i farverne blå, sort og grøn, som vist på de tre billeder af prøvefliser (nedenfor det store billede).

Læs mere om flisestørrelser og bestilling længere nede på denne side.

Flere detaljer

265,00 kr

Yderligere information

Den viste pris gælder for dekorationen udført på blanke, hvide fliser, der måler 15 x 15 cm med lige hjørner, eller på fliser der måler 10 x 10 cm.

Ønsker du i stedet en mere "levende" og let bølget, blank hvid overflade, er der fliser med målene 13 x 13 cm. For disse fliser er der et tillæg på 5 kr/flise.

For at bestille denne dekoration skal du udfylde felterne til højre over "Læg i kurv"-knappen.

Husk også at bestille hvide fliser som supplement til de dekorerede fliser. Du kan se et link til de hvide fliser nederst på denne side.

Hvis du kommer i tvivl om noget, eller ønsker at få dekoreret fliser i andre mål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Leveringstid: Normalt ca. 1 uge.

Tilbehør / relateret