rolex

Nostalgi fire-blomst - Romantisk frise med håndmalet dekoration

Denne frise er vist som et eksempel på hvordan fire dekorerede enkeltfliser kan sættes sammen til en frise.
Som den er vist her, kan frisen omkranses af hvide fliser. Mønsteret er imidlertid skabt således at frisen kan udvides både i højden og bredden.
Det er også muligt at sætte fliserne op enkeltvist eller som en bort - se eksempel herpå nede under det store billede (klik på et billede hvis du vil se det i en større udgave)
Kombinerer du denne dekorerede flise med hvide fliser kan du få en flot dekoreret væg til en fornuftig pris.

Dekorationen udføres i farverne blå,bordeauxrød, sort og grøn, som vist på billedet med farveprøver (nedenfor det store billede).

Læs mere om flisestørrelser og bestilling længere nede på denne side.

Flere detaljer

320,00 kr

Yderligere information

Den viste pris gælder for dekorationen udført på blanke, hvide fliser, der måler 15 x 15 cm med lige hjørner, eller på fliser der måler 10 x 10 cm.

Ønsker du i stedet en mere "levende" og let bølget, blank hvid overflade, er der fliser med målene 13,2 x 13,2 cm. For disse fliser er der et tillæg på 5 kr/flise.

Det er også muligt at vælge dekorationen udført på håndstrøgne fliser, der måler 13 x 13 cm. Tillægsprisen for de håndstrøgne fliser er 10 kr./stk.. Bemærk: de håndstrøgne fliser er ikke helt hvide, men svagt flødefarvede. Blandt billederne under det store billede er de forskellige fliser vist.

For at bestille denne dekoration skal du udfylde felterne til højre over "Læg i kurv"-knappen.

Husk også at bestille hvide fliser som supplement til de dekorerede fliser. Du kan se et link til de hvide fliser nederst på denne side.

Hvis du kommer i tvivl om noget, eller ønsker at få dekoreret fliser i andre mål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Leveringstid: Normalt ca. 1 uge.

Tilbehør / relateret