rolex

Rådyr - Frise med rådyr og græs-dekorerede fliser

Den her viste frise kan udbygges på flere måder - alt efter hvor mange fliser man ønsker med hjorte, græs-dekoration eller helt hvide fliser.
Her kan du bestille den viste frise. Yderligere dekorerede og/eller hvide fliser kan du bestille nederst på denne side eller ved at finde dem under gruppen "Enkeltfliser" i menuen til venstre.

Kombinerer du de dekorerede fliser med hvide fliser kan du få en flot dekoreret væg til en fornuftig pris.

Dekorationen udføres i farverne blå, sort og grøn, som vist på de tre billeder af prøvefliser (nedenfor det store billede).

Læs mere om flisestørrelser og bestilling længere nede på denne side.

Flere detaljer

180,00 kr

Yderligere information

Den viste pris gælder for dekorationen udført på blanke, hvide fliser, der måler 15 x 15 cm med lige hjørner, eller på fliser der måler 10 x 10 cm.

Ønsker du i stedet en mere "levende" og let bølget, blank hvid overflade, er der fliser med målene 13 x 13 cm. For disse fliser er der et tillæg på 5 kr/flise.

For at bestille denne dekoration skal du udfylde felterne til højre over "Læg i kurv"-knappen.

Husk også at bestille hvide fliser som supplement til de dekorerede fliser. Du kan se et link til de hvide fliser nederst på denne side.

Hvis du kommer i tvivl om noget, eller ønsker at få dekoreret fliser i andre mål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Leveringstid: Normalt ca. 1 uge.

Tilbehør / relateret