rolex

Sommerfugl - Frise med 18 håndmalede fliser med gule sommerfugle og grønne blade

Frisen er malet til en køkkenvæg, hvor den sidder blandt mange hvide fliser, men også med spredte dekorerede enkeltfliser. Frisen vil også kunne anvendes alene bag et komfur eller en køkkenvask.

Kombinerer du de dekorerede fliser med hvide fliser kan du få en flot dekoreret væg til en fornuftig pris.

Dekorationen udføres med bladene i farverne blå, bordeauxrød, sort og grøn, som vist på billedet med farveprøver (nedenfor det store billede). 

Læs mere om flisestørrelser og bestilling længere nede på denne side.

Flere detaljer

1 152,00 kr

Yderligere information

Den viste pris gælder for dekorationen udført på blanke, hvide fliser, der måler 15 x 15 cm med lige hjørner, eller på fliser der måler 10 x 10 cm.

Ønsker du i stedet en mere "levende" og let bølget, blank hvid overflade, er der fliser med målene 13,2 x 13,2 cm. For disse fliser er der et tillæg på 5 kr/flise.

Det er også muligt at vælge dekorationen udført på håndstrøgne fliser, der måler 13 x 13 cm. Tillægsprisen for de håndstrøgne fliser er 10 kr./stk.. Bemærk: de håndstrøgne fliser er ikke helt hvide, men svagt flødefarvede. Blandt billederne under det store billede er de forskellige fliser vist.

For at bestille denne dekoration skal du udfylde felterne til højre over "Læg i kurv"-knappen. Hvis du har særlige ønsker, kan du skrive i notatfeltet nederst på denne side.

Husk også at bestille hvide fliser som supplement til de dekorerede fliser. Du kan se et link til de hvide fliser nedenfor.

Hvis du kommer i tvivl om noget, eller ønsker at få dekoreret fliser i andre mål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Leveringstid: Normalt 1-2 uger.

Tilbehør / relateret

Varetilpasning

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

loader

* obligatoriske felter