rolex

Sommerfugl - Frise med håndmalede fliser med Sommerfuglemotiv (30 fliser)

Fotografiet viser frisen sat op bag et komfur, men den kan også placeres bag en håndvask eller i en større flisevæg, hvor de øvrige fliser kan være uden dekoration, eller der kan være suppleret med en enkelt flisedekoration hist og her eller måske en bort.

Kombinerer du dekorerede fliser med hvide fliser kan du få en flot dekoreret væg til en fornuftig pris.

Dekorationen udføres i farverne blå, bordeauxrød, sort og grøn, som vist på billedet med farveprøver (nedenfor det store billede). Hvis du klikker på dette link, kan du se frisen, som den er sat op i et køkken.

Læs mere om flisestørrelser og bestilling længere nede på denne side.

Flere detaljer

2 080,00 kr

Yderligere information

Den viste pris gælder for dekorationen udført på blanke, hvide fliser, der måler 15 x 15 cm med lige hjørner, eller på fliser der måler 10 x 10 cm.

Ønsker du i stedet en mere "levende" og let bølget, blank hvid overflade, er der fliser med målene 13,2 x 13,2 cm. For disse fliser er der et tillæg på 5 kr/flise.

Det er også muligt at vælge dekorationen udført på håndstrøgne fliser, der måler 13 x 13 cm. Tillægsprisen for de håndstrøgne fliser er 10 kr./stk.. Bemærk: de håndstrøgne fliser er ikke helt hvide, men svagt flødefarvede. Blandt billederne under det store billede er de forskellige fliser vist.

For at bestille denne dekoration skal du udfylde felterne til højre over "Læg i kurv"-knappen.

Husk også at bestille hvide fliser som supplement til de dekorerede fliser. Du kan se et link til de hvide fliser nederst på denne side.

Hvis du kommer i tvivl om noget, eller ønsker at få dekoreret fliser i andre mål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Leveringstid: Normalt 1-2 uger.

Tilbehør / relateret