Fliser til badekar - badekarfront - badekar fliser håndmalet i Nostalgi-mønster

Denne frise, der består af 48 fliser er malet til fronten på et badekar, men frisen kan selvfølgelig også opsættes andre steder f.eks. i badeværelset eller i køkkenet.

Frisen vises også som et eksempel på individuel tilpasning - har du ønsker til friser i andre mål, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Dekorationen kan udføres i farverne blå, sort, grøn og bordeauxrød. 

Frisen på billedet er malet på fliser (13,2 x 13,2 cm), der har en blank, let bølget og "levende" overflade.

Læs mere om flisestørrelser og bestilling længere nede på denne side.

Flere detaljer

2 620,00 kr

Yderligere information

Den viste pris gælder for dekorationen udført på 4 rækker med 12 blanke, hvide fliser, der måler 15 x 15 cm med lige hjørner, eller på fliser der måler 10 x 10 cm.

Ønsker du i stedet en mere "levende" og let bølget, blank hvid overflade, er der fliser med målene 13 x 13 cm. For disse fliser er der et tillæg på 5 kr/flise.

Det er også muligt at vælge dekorationen udført på håndstrøgne fliser, der måler 13 x 13 cm. Tillægsprisen for de håndstrøgne fliser er 10 kr./stk.. Bemærk: de håndstrøgne fliser er ikke helt hvide, men svagt flødefarvede. Blandt billederne under det store billede er de forskellige fliser vist.

For at bestille denne dekoration skal du udfylde felterne til højre over "Læg i kurv"-knappen. Hvis du har særlige ønsker, kan du skrive i notatfeltet nederst på denne side.

Husk evt. også at bestille hvide fliser som supplement til de dekorerede fliser. Du kan se et link til de hvide fliser nedenfor.

Hvis du kommer i tvivl om noget, eller ønsker at få dekoreret fliser i andre mål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Leveringstid: Normalt 2-3 uger.

Tilbehør