Knage af porcelæn med fisk til børneværelset eller badeværelset

De håndmalede porcelænsknopper kan anvendes som greb på kommoder og skabe. De kan også anvendes som knager til tøj eller et håndklæde på badeværelset - eller blot som en sød dekoration.

Den viste pris er for en håndmalet knop med en diameter på ca. 32 mm og en højde på ca. 24 mm. Det er også muligt at få knopper med en en diameter på 38 mm og en højde på ca. 27 mm. Den store knop er lidt dyrere end knoppen på 32 mm. Du kan se prisen, når du har valgt den størrelse, der passer dig.

Før du bestiller en eller flere knopper, bedes du vælge størrelse i feltet til højre over "Læg i kurv"-knappen.

Læs om monteringsmuligheder og længder af  bolte til montering længere nede på siden (rul ned).

Leveringstid: Normalt ca. 1 uge + forsendelse.

Flere detaljer

38,40 kr

Yderligere information

MONTERING: Knoppen monteres bagfra med en 4 mm grebsskrue, der leveres sammen med porcelænsknoppen. Som standard passer grebsskruen til montering i en låge eller skuffefront med ca. 16 mm godstykkelse (for 38 mm knoppen) eller ca. 20 mm (for 32 mm knoppen).

Hvis du skal montere knoppen på noget med en anden godstykkelse så skriv det i tekstfeltet nedenfor (husk efterfølgende at trykke på "Gem"-knappen) - så får du en anden grebsskrue (gratis).

Grebsskruerne/boltene kan leveres i følgende længder: 14 - 20 - 25 - 30 - 35 - 40 mm.

Hvis porcelænsknoppen skal monteres på en væg eller en plade, skal du benytte en specialbolt (en kombineret bolt og skrue), der først skrues ind i porcelænsknoppen og derefter i pladen eller en plug i væggen. Husk at skrive hvis du skal have specialbolt(e) i stedet for grebsskrue(r) - det er også gratis.

Ønsker du efterfølgende andre grebsskruer eller specialbolte, kan disse bestilles og betales særskilt.

Varetilpasning

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

loader

* obligatoriske felter