Skilt til børneværelse - med Sommerfuglemønster

Et håndmalet sødt skilt til børneværelset, hvor der foruden barnets navn er et motiv med sommerfugle samt teksten "Her bor". Skiltet kan også sidde udendørs og f.eks. monteres på et legehus.

Motiv og navn kan males på skilte i forskellige størrelser. Den viste pris er for et navn på op til fem bogstaver malet på et skilt, der måler 5,5 x 4 cm (uden skruehuller).

Hvis navnet er på mere end 5 bogstaver, eller du ønsker et større skilt, kan du i bestillingsblokken til højre vælge mellem de forskellige muligheder og straks se prisen. Vær opmærksom på om skiltet er med eller uden skruehuller.

Du kan også vælge mellem skråskrift og blokbogstaver til barnets navn (det har ingen betydning for prisen). Husk også at skrive teksten til skiltet i felterne nederst til venstre på denne side.

Bestillingsproceduren er detaljeret beskrevet længere ned på denne side.

Leveringstid: Normalt ca. 1 uge + forsendelse

Flere detaljer

120,00 kr

Yderligere information

BESTILLINGSPROCEDURE:

1. Først skal du finde ud af, hvor mange bogstaver, der skal skrives på skiltet: I boksen "Antal bogstaver / tal" skal du klikke på det antal bogstaver/tal, der skal stå på skiltet (du skal vælge det tal, der passer, eller det nærmeste højere tal).

2. Derpå vælger du, om skriften skal være skråskrift eller med blokbogstaver.

3. Skiltets størrelse vælges dernæst (vær opmærksom på, om det er med/uden skruehuller)

4. Til sidst SKAL DU HUSKE at skrive, hvad der skal stå på skiltet. Det gør du i skrivefeltet nederst på siden. Det er denne tekst, der kommer på skiltet, så husk at være helt præcis med stavemåden

Når teksten er skrevet, bedes du klikke på "Gem"- knappen allernederst til højre på siden. 

Glemmer du at skrive teksten og/eller gemme teksten, vil du få følgende besked "Udfyld venligst alle de obligatoriske felter, og klik derefter på "Gem"

- og så er du klar til til at klikke på "Læg I Kurv"-knappen.

Er du i tvivl om noget, er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

PS: Husk ikke at spænde skruerne helt i, når du monterer et skilt af porcelæn, for så knækker det let!

Varetilpasning

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

loader

* obligatoriske felter