rolex
Påskeæg med blomstermotiv

Udpustede æg dekoreret med håndmalede motiver af forårets blomster

Viser 1 - 12 af 12
 • 80,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af blomsten Vibeæg. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  80,00 kr
 • 80,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af erantis. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  80,00 kr
 • 80,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af martsviol. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  80,00 kr
 • 80,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af en grøn nyserod, der også kaldes for påskeklokke. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  80,00 kr
 • 80,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af en rød nyserod, der også kaldes for påskeklokke. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  80,00 kr
 • 80,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med en dorthealilje.Planten kaldes også for dortealilje eller dorothealilje. Et helt anderledes, men også udbredt navn er vår-hvidblomme.Blomsten minder meget om vintergæk, men den adskiller sig ved den karateristiske gul-grønne prik på spidsen af hvert kronblad. Ægget leveres monteret og klar til ophængning....

  80,00 kr
 • 75,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af blomsten Vibeæg. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  75,00 kr
 • 75,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af erantis. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  75,00 kr
 • 75,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af martsviol. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  75,00 kr
 • 75,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af en grøn nyserod, der også kaldes for påskeklokke. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  75,00 kr
 • 75,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af en rød nyserod, der også kaldes for påskeklokke. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  75,00 kr
 • 75,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med en dorthealilje.Planten kaldes også for dortealilje eller dorothealilje. Et helt anderledes, men også udbredt navn er vår-hvidblomme.Blomsten minder meget om vintergæk, men den adskiller sig ved den karateristiske gul-grønne prik på spidsen af hvert kronblad. Ægget leveres monteret og klar til ophængning....

  75,00 kr
Viser 1 - 12 af 12