Nyheder

Påskeæg med blomstermotiv

Udpustede æg dekoreret med håndmalede motiver af forårets blomster

Påskeæg med blomstermotiv 8 varer

Viser 1 - 8 af 8
 • 80,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af blomsten Vibeæg. Ægget leveres monteret og klar til ophængning.Leveringstid: 2-3 dage + forsendelse.Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  80,00 kr
 • 80,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af martsviol. Ægget leveres monteret og klar til ophængning.Leveringstid: 2-3 dage + forsendelse.Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  80,00 kr
 • 80,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med en dorthealilje.Planten kaldes også for dortealilje eller dorothealilje. Et helt anderledes, men også udbredt navn er vår-hvidblomme.Blomsten minder meget om vintergæk, men den adskiller sig ved den karakteristiske gul-grønne prik på spidsen af hvert kronblad. Ægget leveres monteret og klar til ophængning....

  80,00 kr
 • 80,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af erantis. Ægget leveres monteret og klar til ophængning.Leveringstid: 2-3 dage + forsendelse.Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  80,00 kr
 • 90,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med en dorthealilje.Planten kaldes også for dortealilje eller dorothealilje. Et helt anderledes, men også udbredt navn er vår-hvidblomme.Blomsten minder meget om vintergæk, men den adskiller sig ved den karateristiske gul-grønne prik på spidsen af hvert kronblad. Ægget leveres monteret og klar til ophængning....

  90,00 kr
 • 90,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af martsviol. Ægget leveres monteret og klar til ophængning.Leveringstid: 2-3 dage + forsendelse.Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  90,00 kr
 • 90,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af erantis. Ægget leveres monteret og klar til ophængning.Leveringstid: 2-3 dage + forsendelse.Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  90,00 kr
 • 90,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med et håndmalet motiv af blomsten Vibeæg. Ægget leveres monteret og klar til ophængning.Leveringstid: 2-3 dage + levering.Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  90,00 kr
Viser 1 - 8 af 8