Nyheder

Påskeæg med Nostalgi-motiv

De håndmalede æg er dekoreret med mønsteret Nostalgi, der minder om det musselmalede.

Påskeæg med Nostalgi-motiv 6 varer

Viser 1 - 6 af 6
 • 60,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med to forskellige "blomster" i mønsteret Sort Nostalgi. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  60,00 kr
 • 60,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med to forskellige "blomster" i mønsteret Blå Nostalgi. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  60,00 kr
 • 60,00 kr

  Det udpustede hønseæg er dekoreret med to forskellige "blomster" i mønsteret Purpur rød Nostalgi. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  60,00 kr
 • 68,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med to forskellige "blomster" i mønsteret Sort Nostalgi. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  68,00 kr
 • 68,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med to forskellige "blomster" i mønsteret Blå Nostalgi. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  68,00 kr
 • 68,00 kr

  Det udpustede gåseæg er dekoreret med to forskellige "blomster" i mønsteret Purpur rød Nostalgi. Ægget leveres monteret og klar til ophængning. Leveringstid: Normalt indenfor en uge. Jeg har mange års erfaring med forsendelse af æg, så det behøver du ikke at være nervøs for ;-)

  68,00 kr
Viser 1 - 6 af 6