Sommerfugl - flisebort - lige

Ny vare

Denne dekoration er tiltænkt et lige forløb i en flisebort. Placeres de dekorerede fliser i et bånd på tværs af badeværelset eller køkkenvæggen, kan du med enkle midler tilføre væggen et smukt og personligt præg til en meget rimelig pris, da alle de øvrige fliser blot er hvide.
Hvis du klikker på det lille billede med tre fliser under det store billede, kan du få et indtryk af borten, som den er vist med to fliser med almindelige dekorationer samt et enkelt hjørne.

Dekorationen udføres i farverne blå, sort og grøn, som vist på de tre billeder af prøvefliser (nedenfor det store billede).

Læs mere om flisestørrelser og bestilling længere nede på denne side.

Flere detaljer

60,00 kr

Yderligere information

Den viste pris gælder for dekorationen udført på en blank, hvid flise, der måler 15 x 15 cm med lige hjørner, eller på en flise der måler 10 x 10 cm med rundede hjørner.

Ønsker du i stedet en flise med målene 13 x 13 cm og en blank hvid, men lidt mere "levende" bølget overflade, er der et tillæg på 5 kr/flise.

For at bestille denne dekoration på en flise skal du  udfylde felterne til højre over "Læg i kurv"-knappen.

Husk også at bestille hvide fliser som supplement til de dekorerede fliser. Du kan se et link til de hvide fliser nederst på denne side.

Hvis du kommer i tvivl om noget, eller ønsker at få dekoreret fliser i andre mål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Leveringstid: Normalt ca. 1 uge.

Tilbehør