Hvid rund eksklusiv porcelænsknop / porcelænsgreb / porcelænsknage

Previous
Next

Porcelænsknoppen er fremstillet på en gammel, familieejet tysk fabrik, hvor størstedelen af produktionen stadig udføres som håndarbejde. Der er tale om porcelæn af en meget fin kvalitet.

Porcelænsknopper kan anvendes som greb på kommoder og skabe. De kan også anvendes som knager til tøj eller et håndklæde på badeværelset.

Knoppens diameter er 35 mm, og den er ca. 30 mm høj.

Leveringstid: Normalt 1 - 2 dage + forsendelse

MONTERING: Knoppen monteres bagfra med en 4 mm grebsskrue, der leveres sammen med porcelænsknoppen. Som standard passer grebsskruen til montering i en låge eller skuffefront med ca. 20 mm godstykkelse.

Hvis du skal montere knoppen på noget med en anden godstykkelse så skriv det i tekstfeltet nedenfor (husk efterfølgende at trykke på "Gem"-knappen) - så får du en anden grebsskrue (gratis).

Grebsskruerne/boltene kan leveres i følgende længder: 14 - 20 - 25 - 30 - 35 - 40 mm.

Hvis porcelænsknoppen skal monteres på en væg eller en plade, skal du benytte en specialbolt (en kombineret bolt og skrue), der først skrues ind i porcelænsknoppen og derefter i pladen eller en plug i væggen. Specialbolte leveres ikke gratis med, men skal bestilles separat; det kan gøres ved at klikke på billedet nedenfor eller via dette link til specialbolte.

Ønsker du efterfølgende andre grebsskruer eller specialbolte, kan disse bestilles og betales særskilt.

65,00 kr.
Inkl. moms

Varetilpasning

HUSK at klikke på "Gem tilpasning" FØR du klikker på "Læg i kurv"